DObrov

Dobrovolnictví

Motto:

Dobrovolníci jsou obyčejní lidé, kteří dělají neobyčejné věci. Ve svém volném čase zadarmo pracují pro dobro druhých.

Naše dobrovolnické centrum nabízí tři akreditované dobrovolnické programy zaměřené na děti, seniory, osoby s handicapem a charitní činnosti.

Děkujeme Ministerstvu vnitra za financování dobrovolnických programů.

Brzo ráno, ještě za tmy, Ježíš vstal a vyšel ven, zašel na opuštěné místo a tam se modlil…

Udělám si čas pro setkání s Bohem v modlitbě? Jednoho dne se v nebi zjistilo, že se lidé přestávají modlit. Jako hlavní příčinu lidé uváděli – nemáme na modlení čas. Proto Bůh rozhodl, že přidá hodinu denně – den měl 25 hodin. Jaké bylo překvapení, že k nebi po tomto opatření stoupalo stejně, někdy i méně modliteb než předtím.  Andělé zjistili, že lidé darovaný čas využili na vše možné i nemožné, jen ne na modlitbu. Zjistili, že modlitba není věcí času, ale lásky. Proto Bůh zrušil 25. hodinu a vymazal každou vzpomínku na ni.

Slovo na týden:

„Na konci našeho života nás nebudou soudit podle toho, kolik diplomů jsme získali, kolik peněz jsme vydělali anebo kolik velkých věcí jsme vykonali. Budou nás soudit podle tohoto: Byl jsem hladový a dali jste mi jíst. Byl jsem nahý a oblekli jste mě. Byl jsem pocestný a přijali jste mě pod svou střechu.“