Výstřižek

Zavítejte do našeho „Andělského obchodu“, kde si můžete zakoupit výrobky z našich terapeutických dílen a podpořit tím tak charitní činnost. Název vznikl z poslání, ale i z pocitu, jaký v nás Charita jako křesťanská organizace vzbuzuje. Jde o pomoc druhému a symbol pomoci je pro naši charitu Anděl. Anděl, který opatruje každého z nás.

Hlavním posláním „Andělského obchodu“ je nabídka pracovní terapie. Pomáhá především naším klientům – dospělým lidem se zdravotním postižením a s duševním onemocněním. Možnost „pracovat“ v obchodě jim dává dobrý pocit užitečnosti a mají také naději, že se osobním kontaktem se zákazníky spojeným s prodejem výrobků, které sami vyrobí, mohou začlenit do běžné společnosti. Výsledný pocit radosti a potřebnosti je pro ně, ale i pro nás velmi důležitý.

Toto je hlavní důvod, proč jsme se rozhodli zřídit náš „Andělský obchod“. Chceme také ukázat veřejnosti, že lidé se zdravotním postižením dokážou dělat spoustu krásných věcí. Našim klientům tak dáváme najevo, že si jejich práce vážíme. Každý prodaný výrobek nás utvrdí v tom, že jsme se rozhodli správně.

Naše nabídka:

• káva a další nápoje i s sebou
  • široká nabídka čokoládových pralinek, které jsou vyráběny z kvalitní čokolády
  • sladké i slané sušenky
  • dárkové ručně vyrobené předměty (svíčky, keramika, polštářky a jiné)
  • bylinkové sirupy Camellus

VýstřižekKde nás najdete:

Branská 210/18 v Moravské Třebové (Naproti Besednímu domu)

Mapa - obchod

1_jU-0GQskIYHEQhGknk_BQQ

Přijďte si k nám posedět a ochutnat kvalitní kávu s lahodnou pralinkou a sušenkou, kterou vám připraví naši klienti. Přivítá vás příjemná obsluha a útulné prostředí.

Těšíme se na vaši návštěvu.

„Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“
Romain Rolland

Je to Bůh, který nás má rád takové, jací jsme, protože jsme jeho děti. Miluje nás nekonečnou, dokonalou láskou bez výhrad.

Dle Matky Terezy

NAJDI SI ČAS…

Najdi si čas na přemýšlení,

najdi si čas na modlitbu,

najdi si čas na smích.

Je to zdroj síly,

je to největší moc na světě,

je to hudba duše.

Najdi si čas na hru,

najdi si čas na to, abys miloval a byl milován,

najdi si čas na to, abys dával.

Je to tajemství věčného mládí,

je to privilegium, které dává Bůh:

den je příliš krátký na to,

abychom byli egoisty.

Najdi si čas na čtení,

najdi si čas na to, být přítelem,

najdi si čas na práci.

Je to pramen moudrosti,

je to cesta ke štěstí.

Najdi si čas na prokazování milosrdenství,

je to klíč k nebi.

Matka Tereza z Kalkaty