Andělský obchod

Otevírací doba: PO – PÁ 08:30 – 11:30 12:00 – 15:30

Kde nás najdete:

Branská 210/18 v Moravské Třebové (Naproti Besednímu domu)

mapa

Proč Andělský obchod?

Název vznikl z poslání, ale i z pocitu, jaký v nás charita vzbuzuje. Jde o pomoc druhému a symbol pomoci je pro naši charitu Anděl. Anděl, který opatruje každého z nás.

AO

Kdo vás obslouží?

Naše nabídka:

Hlavním posláním „Andělského obchodu“ je nabídka pracovní terapie. Pomáhá především naším klientům – dospělým lidem se zdravotním postižením a s duševním onemocněním. Možnost „pracovat“ v obchodě jim dává dobrý pocit užitečnosti a mají také naději, že se osobním kontaktem se zákazníky spojeným s prodejem výrobků, které sami vyrobí, mohou začlenit do běžné společnosti. Výsledný pocit radosti a potřebnosti je pro ně, ale i pro nás velmi důležitý.

Toto je hlavní důvod, proč jsme se rozhodli zřídit náš „Andělský obchod“. Chceme také ukázat veřejnosti, že lidé se zdravotním postižením dokážou dělat spoustu krásných věcí. Našim klientům tak dáváme najevo, že si jejich práce vážíme. Každý prodaný výrobek nás utvrdí v tom, že jsme se rozhodli správně.

wifi AO

Peníze, které tímto způsobem pro Charitu Moravská Třebová získáme,
budou použity na její provoz a na pomoc potřebným.

DĚKUJEME

Těšíme se na vaši návštěvu.