Charita slavila

Letošní Den otevřených dveří a Zahradní slavnost Charity Moravská Třebová připadl na úterý 2. října. Akce se pravidelně pořádá na počest svátku patrona charitních zařízení sv. Vincence z Pauly a touto každoroční kampaní Charita Moravská Třebová představujeme nejširší veřejnosti celou škálu našich služeb.

Četní hosté z řad široké veřejnosti si mohli prohlédnout zdejší prostory a seznámit se s nabídkou charitních služeb. V rámci tématického programu k 5. výročí založení Centra pěstounské péče bylo možné zúčastnit se besedy o pěstounské péči, zhlédnout výstavu "Já, pěstoun" nebo se podívat na seriál dokumentů "Rodiče napořád". Pro děti byl připraven bohatý doprovodný program plný skákání na hradě, jízdy na koních a zábavných aktivit. Celý Den otevřených dveří vyvrcholil odpolední Zahradní slavností, kterou ladně doprovodila hudební skupina Domino, naši klenti zazpívali blok neskutečně krásných písniček, poté vystoupily neméně dobré mažoretky Střípky a pohybově skvělě vybavená taneční skupina Elements. Pro klienty se jednalo o neopakovatelný zážitek a návštěvníci si program náležitě užili.

Děkujeme všem na návštěvu a donátorům za podporu. Těšíme se příští rok na shledanou.