Svatomartinské veselí

Už po deváté jsme se sešli v sále Na Písku s klienty denního stacionáře Domeček, sociálně terapeutických dílen Ulita a s klienti se zdravotním znevýhodněním ze spřátelených organizací v Pardubickém kraji, abychom oslavili svátek Svatého Martina. Akce se konala pod záštitou a za finanční podpory hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického a ve spolupráci s Vojenskou střední školou a Vyšší odbornou školou Ministerstva obrany v Moravské Třebové. Ta pro konání akce bezplatně poskytla Sál Na Písku a propůjčila své studenty pro organizaci a výpomoc akce. Bohatý program si všichni náramně užili. Během odpoledne se na parketu předvedly mažoretky Poupata z Rozstání, Pohybové studio Háčko, Taneční skupina Elements nebo mažoretky Střípky. K tanci a poslechu hrála celý den skupina Domino. Před večeří dorazil i Svatý Martin na bílém koni.

Charita Moravská Třebová tímto děkuje hejtmanovi Pardubického kraje, Vojenské střední a Vyšší odborné škole Ministerstva obrany v Moravské Třebové, všem dobrovolníkům a v neposlední řadě sponzorům, kteří věnovali hodnotné dary do bohaté tomboly.