Facebook Instagram
Přijď se bavit s Charitou Moravská Třebová
11. srpna 2021 Články

Přijď se bavit s Charitou Moravská Třebová

Přijďte s námi strávit příjemný čas na krásném místě a přitom se dozvědět něco nového. Společně oslavíme 15. výročí vzniku první služby Charity Moravská Třebová. A těch výročí oslavíme mnohem více! Charita Moravská Třebová představí nabídku svých služeb, aby je lidé znali a v případě potřeby mohli využívat.

Zámek Moravská Třebová bude v neděli 12. září otevřený pro děti i rodiče. Dozvíte se informace o činnosti Charity Moravská Třebová přímo od jejich pracovníků.
 
Ale hlavně vás čeká zábava. Přijďte na zámek od dvanácti do osmnácti hodin. V rámci Týdnů duševního zdraví jsou připravené jsou koncerty skupin Morybundus band a Regen, představí se malí bubeníci z Lanškrouna a Základní umělecká škola Moravská Třebová, v zámecké zahradě si zahrajete velkou hru a ukážete, co umíte. Oceníme dobrovolníky, odstartujeme běh pro pěstounskou péči, poslechnete si vzdělávací workshop o výchově v rodinách, ochutnáte výrobky Charity Moravské Třebové a jejího sociálního podniku Speramus a mnoho dalšího. Ukážeme vám, co dokážeme.
 
Na zámku najdete stanové městečko. Ve stáncích se budou prezentovat jednotlivé služby moravskotřebovské Charity, nabídnou výrobky pracovních terapií a poskytnou informace i propagační materiály o svých službách. Zámecké arkády přinesou výstavu „Česká vlna solidarity aneb Občanská společnost v boji proti covid-19". Výstavu připravil sekretariát Rady vlády pro nestátní neziskové organizace, jako putovní výstavu dokumentů z období nouzového stavu.
 
Přijď se bavit s Charitou Moravská Třebová je akcí, kde se společně sejdou pracovníci, dobrovolníci, přátelé, příznivci naší organizace i další zájemci, kteří mají chuť se bavit, a věříme, že si v pestré nabídce každý najde to své a bude se tu cítit dobře. Smyslem akce je „obdarovat“ zájemce, ale také získat si jejich přízeň.
 
Přijď se bavit s Charitou Moravská Třebová
 
 
 

Program:
12:00 – 17:30
Moderátor + tematická stanoviště + Ukaž, co umíš + prezentace služeb Charity Moravská Třebová

13:00 – 17:30
13:10 ZUŠ Moravská Třebová (koncert)    
13:30 Moderátor a slavnostní zahájení       
13:45 ZUŠ Moravská Třebová (koncert)     
14:20 ZUŠ Lanškroun bubeníci (koncert)    
15:00 Regen (rock/hard rock)     
16:00 Ocenění dobrovolníků   
16:30 Závěr (moderátor)    
16:35 Morybundus band (rock/blues) 
17:30 Konec

Účinkující:
ReGen: https://bandzone.cz/regen
Morybundus band https://bandzone.cz/morybundusband
Moderátor: https://yellowpro.cz/pf/jiri-wrobel/
Základní umělecká škola Moravská Třebová 
http://www.zusmt.cz/
Zámek: http://www.zamekmoravskatrebova.cz/
Moravská Třebová: https://www.moravskatrebova.cz/
Charita Moravská Třebová: https://www.mtrebova.charita.cz/